24 Kasım 2011 Perşembe

Geçmiş ile gelecek arasında..



Yine aynı sahne işte zaman geçiyor insanlar değişiyor, oturduğum yer değişiyor, içtiğim şarap değişiyor, yaktığım mum değişiyor ama yine düşüncelerimle başbaşa kalıyorum yine oyuna getiriliyorum, yine umutlarımı yakıyorum her yeni bir mum ile ne zaman bitse tükense mum bende bitiyorum bir yalan ışık altında oturuyorum.. Dışarısı soğuk insanlar gibi, dışarıda yalan var, dışarıda insanlar birbirini aldatıyor, kandırıyor, arkasından gülüyor ama olan hep sana oluyor işte. Buraya geldiğimde herşeyin daha farklı olacağını düşünüyordum, bir umuttu aslında bu ama boşa çıkan, ne iyiyim ne de kötüyüm işte sadece yaşıyorum, kahkaha atmayalı çok oldu, ağlamayalı çok oldu, kandırılmayalı çok oldu güzel günler işte geride kaldı, geçmişte yaptığımız hatalar yine gün yüzüne çıkmaya başladı, pişmanlıklar yeniden ortaya çıktı, keşkeler uyumadan önce zihnimize yerleşti. Özlüyorum kar altında yürümeyi, sokakta içmeyi, arkamda güvendiğim insanlarla yürümeyi ama şimdi neredeler işte yavaş yavaş birer anı olarak kalıyoruz, yavaş yavaş yok oluyoruz, yavaş yavaş soyutlanıyoruz işte..

6 yorum:

  1. sendin öyle değil mi bana hep umut tomurcuğu veren,sabret diyen insan yanlış hatırlamıyorum sendin ve şimdi ben de sana söylüyorum hiç bitmesin umudun,zaman akıp giderken bizden de bir şeyler götürür sahtelikleri de görürüz iyilikleri de bunları edebiyat olsun diye yazmıyorum evet belki hiç mükemmel olmayacak hayat ama daha iyi olacak yaşadıkça bazı şeyleri tanıdıkça çirkinlikleri hiç tanımadığım,tanımayacağım umut arkadaşım unutma kendi sözlerini:) ve bu yazıyı okuyunca yüzüne kocaman bir gülücük koy ;)

    YanıtlaSil
  2. :) gülümsedim sayende bir tokat gibi kendime getirdi doğrusu, işte bir an geliyor boşluğa düşüyorsun ve kendini sorguluyorsun ama böyle oluncada iyi günlerin değerini biliyorsun saolasın gülümsettiğin için o halde her zaman pozitif her zaman iyi olalım ki kimse yıkmasın bizi kimse bir daha aldatamasın :)

    YanıtlaSil
  3. rica ederim :) tamam itiraf ediyorum her zaman yıkılacağız, her zaman bir boşluğa yuvarlanacağız hatta ben hala ordayım belki ama yine de şöyle diyelim ne zaman bu durumlarla karşı karşıya kalsak bizi bir an bile gülümsetebilecek,pozitif enerji verebilecek,soyutta olsa desteğini hissedebileceğimiz insanlar olsun hep hayatımızın ortasında, kıyısında yada köşesinde :)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle öyle haklısın doğrusu işte işin garip yanı belkide hiç tanımadığımız insanlar sana bu desteği verebilirken en yakınımızdakiler görmüyor bile olup bittiğini her zaman deniz kıyısında olmak lazım bir martı gibi onsuz yapamamak lazım :)

    YanıtlaSil
  5. ;) süper o halde keyifler yerinde

    YanıtlaSil